Tjänster

Besiktningsman & Byggkonsult i Huddinge, Södertälje, Solna, Bromma och övriga Stockholm

Vi på Silver Konsulter AB erbjuder en rad olika tjänster inom byggbranschen. Allt från fastighetsutredningar till hjälp av en besiktningsman, eller varför inte en byggkonsult som är med er under processen. Detta innebär att ni som befinner er i JärfällaMälardalenNynäshamnNacka och många fler områden omkring Stockholm kan få den hjälpen ni är i behov av.

Går du i tankarna på att ett nytt byggprojekt? Då kan vi erbjuda oss som byggkonsult där vi är med under hela arbetsprocessen för att bidra med kunskap och erfarenhet inom våra arbetsområden. När du anlitar oss som byggkonsult så kommer vi se till att du som byggherre får det arbete som förväntas och det till ett korrekt pris.

Allt arbete utförs av erfarna och kunniga personer, vi alla har lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan erbjuda kvalitativt arbete till våra kunder. Med vårt arbete vänder vi oss bland annat till privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Skulle ni har några frågor angående oss som företag, våra tjänster eller priser är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss, då kommer vi kunna besvara eventuella frågor som uppkommit.