Fastighetsbesiktningar

Besiktningsman i Farsta, Lidingö, Skärholmen och Södertörn med omnejd

Hos oss finns en besiktningsman godkänd av Sveriges Byggnadsingenjörers Riksförbund. Av oss kan du som befinner dig i bland annat Farsta, Lidingö, Skärholmen och Södertörn med flera få hjälp med alla typer av besiktningar inom bygg. Dessutom utför vi uppdrag som huvudbesiktningsman. Det innebär att vi bland annat samordnar med el, rör, ventilation och styrning som behövs för större entreprenader.

Vi utför även värderingsbesiktningar för att bedöma statusen på en fastighet, samt kunna upprätta en underhållsplan för det framtida behovet. En annan del av en värderingsbesiktning kan vara att bedöma vad som är kvar att utföra och prissätta den. Detta kan förekomma då beställare och entreprenör har skilda åsikter om de kvarvarande åtgärderna och summan de är värda.

Som sagt kan ni vända er till oss för att få kvalitativ hjälp från en besiktningsman, något som vi erbjuder för alla i närheten av Stockholm. Några områden som vi vänder oss till är Farsta, Lidingö, Skärholmen och Södertörn. Befinner du dig i eller i närheten av dess områden och är i behov av hjälp från en kompetent besiktningsman är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Ni kan även ta kontakt med oss på Silver Konsulter AB ifall ni skulle ha några frågor som ni vill ha svar på.

Silver Konsulter AB
Anders Silver

Södra Catalinagränd 19 A
183 68 Täby